Dél-Dunántúl

Pécs — Pár hónapja még hajléktalanként küzdött a túlélésért Varga János (47), mára viszont bárki megnézheti az elszánt férfi első videoklipjét.

János  idén márciusban, a legnagyobb reménytelenség kellős közepén határozta el, hogy azt fogja csinálni, amit a szíve diktál, s amihez tehetsége van, s az utcáról bekopogott egy stúdióba.


– A dal üzenete roppant egyszerű: soha nem szabad elveszíteni a reményt. Nekem igazán hihetnek, megjártam a legmélyét – folytatta a hajléktalansorból kitört férfi.

A klip a legismertebb videomegosztó oldalakon is megtekinthető, s percről percre nő a nézettsége.

– Nem volt ez annyira tudatos dolog, egyszerűen csak fantáziát láttunk egymásban, s csináltuk, amit jónak láttunk. Jánosnak jó hangja van, bár volt mit csiszolni a tudásán. Mindennek ellenére mindkettőnk szeme elkerekedett, amikor megláttuk, mekkora érdeklődés kíséri a klipet – mondta a hajléktalant felkaroló stúdió vezetője, Gábor.Cs. Á.


Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com