Észak-Alföld

Debrecen – November 15-én együttműködési megállapodást kötött a ReFoMix Nonprofit Közhasznú Kft. és a Debrecen Városáért Közhasznú Polgárőr Egyesület. Az együttműködési megállapodás célja Debrecen Megyei Jogú Város közigazgatási területén a hajléktalan-ellátás még hatékonyabbá tétele, a hajléktalan személyek áldozattá válásának csökkentése.

 Az együttműködés során a két szervezet között folyamatos információáramlás jön létre, annak tekintetében, hogy Debrecen Megyei Jogú Város közigazgatási terültén hol tartózkodnak hajléktalan személyek. Tekintettel arra, hogy a polgárőr egyesület a város egész területét lefedi a járőr szolgálatai során, ezen szolgálatok alkalmával a város területein észlelt hajléktalanok tartózkodási helyét továbbítja a ReFoMix Kft. részére.

A szolgálatok ellátása során a polgárőrök a krízishelyzetekbe került személyekhez is riasztják a ReFoMix Kft. Utcai Szolgálatát.

Az együttműködési megállapodás aktualitást az adta a felek részére, hogy a téli éjszakai hideg fagyok beállta előtt még pontosabb információt kapjanak a város területén lévő hajléktalan személyekről. Az együttműködés a két szervezet között több éves múltra tekint vissza, de ezen együttműködési megállapodás megkötésével az információáramlás még koordináltabbá válik a két szervezet között.

 Az együttműködési megállapodást és végrehajtását Debrecen Megyei Jogú Város Közgyűlésének Egészségügyi és Szociális Bizottsága is támogatja.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com