Észak-Alföld

Debrecen – A hideg időjárás miatt várhatóan megnyitják a volt Rakovszky Dániel Általános Iskola épületét a fedél nélkül élők számára. Három megyei településen, köztük Hajdúnánáson viszont úgy döntöttek, hogy a hét elejére rendkívüli tanítás szünetet rendelnek el.

 

A hideg, téli idő miatt a debreceni hajléktalan szállók 170-180 százalékos telítettséggel mennek – erről beszélt a Debrecen Televízió Esti Közelkép című műsorában pénteken Hosszú Zoltán, a Refomix Nonprofit Kft. munkatársa. Senkit nem küldenek el, így a szállók előterében is tölthetik az éjszakát a rászorulók. Hosszú Zoltán azt is mondta, hogy ha már nem bírják férőhellyel, akkor a volt Rakovszky Dániel Általános Iskola épületét is megnyitják a fedél nélkül élők számára.

Kovács Ferenc ezredes, megyei katasztrófavédelmi igazgató a műsorban hozzátette: három megyei településről, Hajdúnánásról, Tiszagyulaházáról és Újtikosról jelezték a polgármesterek, hogy az iskolaigazgatók javaslatára hétfőre és keddre rendkívüli tanítási szünetet rendelnek el, elsősorban takarékossági okokból.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com