Észak-Alföld

Zajlik az ételosztás Nyíregyházán, az egyik hazai nagyvállalat naponta kétezer adag ételt oszt szét a rászorulók között. A szilveszterig tartó akcióban a város karitatív szervezetei segítenek, Nyíregyháza három helyszínén vehetik át az adományt az előre kiosztott jegyek ellenében.

Az év végéig mindennap egytálételeket oszt a Bige Holding, ötéves hagyomány a cég életében a jótékonykodás. A rászorulók a város három pontján, a Nyíregyházi Főiskola étterme előtt a stadion irányából, az Otthon Étteremnél Örökösföldön és a Bujtosi Bujdosónál kaphatják meg az adagjukat, és csak azon a helyen vehetik át az adományt, ahová a jegyük szól.

A vállalat Nyíregyháza mellett Szolnokon, Várpalotán, Pápán és Budapesten is jótékonykodik, összesen hatvanezer adagot osztanak szét. Az akciót kezdeményező Bige László azt mondta, örül annak, ha tud segíteni azokon, akik rászorulnak.

Nyíregyházán a két hét alatt összesen huszonnyolcezer adag ételt osztanak szét, ez a szám azt jelenti, hogy átlagosan minden negyedik városlakónak jutna egy ebéd. Az akcióra országos szinten több mint ötvenmillió forintot költenek, a menü kiválasztásánál a szervezők arra is figyeltek, hogy az év végi ünnepkörnek megfelelő ételeket osszanak ki.
Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com