Észak-Magyarország

Meghalt egy nő Miskolcon, az 50-60 év körüli, feltehetően hajléktalan asszony halálát az elsődleges információk szerint kihűlés okozta - tájékoztatta a rendőrség szerdán az MTI-t.
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében ez a második ilyen jellegű eset az idei téli időszakban - mondta Dobi Tamás, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője.

Kifejtette: a mentőszolgálat munkatársai jelentették a miskolci rendőrkapitányság ügyeletén, hogy a miskolci MÁV-telep egyik lakatlan ingatlanában női holttestet találtak. Az elsődleges vizsgálatok során idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel, ezért a rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Dobi Tamás kitért arra, hogy Borsod-Abaúj-Zemplénben az elmúlt év téli időszakában harmincegy ember vesztette életét kihűlés miatt. Az egyedi esetek vizsgálata során a rendőrség azt tapasztalta, hogy míg korábban - jellemzően - közterületen következtek be ilyen jellegű halálesetek, addig az elmúlt év téli hónapjaiban saját tulajdonú ingatlanokban történt kihűlések is előfordultak.

You have no rights to post comments
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Műhelyek

No current events.

ÁLLÍTSUK MEG A BÁNTALMAZÁST!

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2017)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2017 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com