Észak-Magyarország

Téli ruhaneműket adományozott 100 ezer forint értékben a miskolci Napfényt az Életnek Alapítványnak a SZINE.  100 ezer forint értékben mintegy 280 darab vadonatúj ruhaneműt adományozott a Szövetség az Idős Nemzedékért Egyesület a Napfényt az Életnek Alapítvány gondozottainak. Az adományt csütörtökön Tirpák Andrásné, a SZINE elnöke adta át Tóth Józsefnek, a hajléktalanokat, idős, beteg, rászoruló embereket segítő alapítvány kuratóriumi elnökének.  A csomagokba elsősorban téli ruhaneműket, zoknikat, alsóneműket, vízhatlan nadrágokat és felsőket válogattak össze.

A Napfényt az Életnek Alapítvány 1994-ben alakult. Az elmúlt évek munkájának köszönhetően az Észak-Magyarországi régióban ma már egyedülálló, országosan is elismert tevékenységet végez a hajléktalanok, szegények ellátásának területén. A Szövetség az Idős Nemzedékért Egyesület 2011-ben jött létre, kulturális, szabadidős rendezvények megszervezésén túl karitatív tevékenységet is végeznek.

You have no rights to post comments
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Műhelyek

No current events.

ÁLLÍTSUK MEG A BÁNTALMAZÁST!

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2017)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2017 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com