Észak-Magyarország

Minden akadály elhárult, így az ilyenkor szokásos és szükséges hivatalos eljárás után megkezdődhet a Vöröskereszt Baross utcai hajléktalanszállójának fejlesztése.

Amint arról korábban beszámoltunk, a Magyar Vöröskereszt megyei szervezete 120 millió forintot nyert a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program pályázatán, amelyet szociális, alap- vagy szakellátást nyújtó intézmények korszerűsítésére írtak ki.

hajlektalanszallo_130923ml_05.jpg

Ebből az összegből új épületszárnnyal bővítik a Baross utcai hajléktalanszállót, a jogszabályi előírásoknak is megfelelő, új, korszerű éjjeli menedékhelyet alakítanak ki, s megtörténik az akadálymentesítés is.

hajlektalanszallo_130923ml_08.jpg

Duberné Dunaveczki Éva, a Hajléktalanokat Gondozó Központ intézményvezetője elmondta, a közbeszerzés után nagyon gyorsan el fogják kezdeni a munkát, és bíznak benne, hogy a most szokatlanul hideg idő ellenére sokáig tudják folytatni. De az időjárástól függetlenül jövő nyárra, az előírt határidőre mindenképp elkészül majd a fejlesztés.

hajlektalanszallo_130923ml_15.jpg

Cs. M.
Fotó: M. L.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Hozzászólások   

 
0 #1 Bizti Isti 2013-10-07 13:47
Öööööö, és ez most melyik város?
Idézet
 

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com