Közép-Dunántúl

Rendhagyó kezdeményezésként az új Hajléktalan Ellátó Centrumban rendeztek kis vendéglátással körített majálist a napokban: az ellátásért felelős csapat a szórakozás, játékok mellett harapnivalóról is gondoskodott a hagyományteremtőnek szánt akció során.

Csipetnyi öröm a gondok közepette: hajléktalan majálist rendezett a napokban az ellátásért felelős "csapat" Katona Péter vezetésével az új Hajléktalan Ellátó Centrumban. A jeles kezdeményezés jeles napján többek között csocsóverseny, célbarúgás, asztalitenisz- és csokievő verseny, meg még egy sor játékos foglalkozás színesített a mintegy 70 fő benntlakó egyébként nem annyira szép napjait.
Az ebéd sűrű gulyásleves volt, amelyet Kismoni László önkormányzati képviselő ajándékozott a hajléktalanoknak és gondozóiknak - a városatya három segítsége (Terike, Marika és Annuska) főzte meg a finom levest; az ellátmányt Pochner László ex-képviselő egy tálca süteménnyel egészített ki.
"Hadd legyen nekik is majális!" – akár ez is lehetett volna a kezdeményezés mottója; a bevallottan/deklaráltan hagyományteremtőnek szánt akció a visszajelzések szerint szép sikert aratott – minden résztvevő és közreműködő örömére.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com