Közép-Dunántúl

Csütörtökön a balatonalmádi Együtt-Egymásért nyílt közalapítvány elnöke és alelnöke meleg ételre hívta meg a városban élő hajléktalanokat. Huszonegyen éltek a lehetőséggel, és keresték fel a Pannónia Kulturális Központot, hat személynek pedig ételhordóba vitték el a finomságot - közölte a Vemon.hu -val Kómár Viktória a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
A babgulyás mellé kenyeret és meleg teát is kaptak elvitelre. Mindenki összefogott: az ételt az óvodában főzték meg, az osztásban pedig a családsegítő szolgálat munkatársai segítettek. A rendőrök nemcsak a helyszínt biztosították, de azonosították is a rászorultakat, hiszen naponta találkoznak velük.
Az alapítvány elnöke, Balogh Csaba elmondta, hogy hat családnak biztosítanak tűzifát még ezen a héten, és a saját információik mellett a rendőrségtől is várják a rászorultakról szóló jelzéseket.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com