Közép-Magyarország

TISZTELT PÁLYÁZÓK, KEDVES KOLLÉGÁK!
 
A sikeres pályázatok érdekében a Hajléktalanokért Közalapítvány a „Hajléktalan személyek ellátásának megszervezése a Közép-magyarországi régióban 2014-15.” című, 2014-15 – KMR kódú pályázati felhívással kapcsolatban információs napot szervez
 
2014. JÚNIUS 25-ÉN (SZERDÁN) 10 ÓRÁTÓL
 
a Közalapítványi Iroda nagytermében (1067 Budapest, Szobi utca 3. II. emelet).
A megbeszélésen lehetőség lesz a pályázati felhívással kapcsolatos szakmai kérdések, és az eljárással kapcsolatos adminisztratív követelmények tisztázására.
A könnyebb tervezhetőség érdekében kérjük, hogy részvételi szándékukat 2014. június 23-ig jelezni szíveskedjenek a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen!
A pályázatról további részletek, és a pályázat beadásához szükséges dokumentumok elérhetőek a www.hajlektalanokert.hu oldaton, az "Aktuális pályázati felhívások" menüpontban.
A fenti e-mail címen írásban is várjuk kérdéseiket a pályázati felhívással kapcsolatban. Előzetes időpont-egyeztetést követően személyes konzultációra is lehetőséget biztosítunk. Ilyen igény esetén kérjük, keressék a Közalapítványi Iroda munkatársait e-mailben, vagy telefonon.
 
2014. június 16.
Hajléktalanokért Közalapítvány, Közalapítványi Iroda

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés


Időjárás BudapestInt.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com