Nyugat-Dunántúl

A múlt héten kétségbe estek a Nagykanizsa, Kinizsi utca 58. szám környezetének lakói a tudomásukra jutott hír miatt: a Magyar Vöröskereszt Nagykanizsa Területi Szervezete kedvező pénzügyi feltételek teljesülése esetén a Corvin lakótelep és a Kinizsi utca családi házas környezetébe kívánja telepíteni a hajléktalan női szállót. A környék lakói felháborodtak, tiltakozásuk kifejezése érdekében levelet írtak a helyi és megyei szervezetnek, mely levelet eljuttattak városunk polgármesteréhez is. A levelet közel 150 ember írta alá.

Ezzel egy időben a lakók felkeresték Bene Csaba urat, a településrész önkormányzati képviselőjét, aki a felmerült problémával egyetértett, együtt érzett a felháborodott lakókkal. Tárgyalást készített elő Antal Istvánnéval, a szervezet területi titkárával, aki a képviselőből és a lakókból álló több fős delegációnak megígérte, hogy nem vásárolja meg a kérdéses ingatlant, nem fog 30 fő elhelyezésére alkalmas hajléktalan női szállót a környéken létrehozni.

Köszönetünket szeretnénk kifejezni Bene Csaba úrnak, a városrész önkormányzati képviselőjének, Antal Istvánnénak a Magyar Vöröskereszt Nagykanizsa Területi Szervezete titkárának, Kanizsa Újságnak a nyilvánosság biztosításáért és a lakosságnak az összefogásért.

Nagykanizsa, Kinizsi utca 58. szám környezetének lakói

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Hozzászólások   

 
+1 #2 Kardos 2011-03-08 14:22
[censored]://[c ensored].kanizs a.neplap.net/no de/2388
Idézet
 
 
+2 #1 laceration 2011-03-08 12:51
nem ismerem Nagykanizsát, de ez aztán a fantasztikus civil kurázsi!
már tényleg csak az hiányzott volna, hogy egy családi házas (!!!) övezetbe kerüljenek hajléktalan nők! jó, van köztük rendes, nem mondom, de ne itt ólálkodjanak, miközben a családunk megy haza a családi házba! menjenek inkább ők is haza! a családi házba!
Idézet
 

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com