Nyugat-Dunántúl

A helyi körzeti orvos fogadta be azt a 61 éves kunszigeti férfit, aki a vasárnap éjszakát egy fűtetlen mellékhelyiségben akarta tölteni - áll a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatójában.


Kunsziget polgármestere értesítette telefonon a helyi körzeti megbízottat, s fejezte ki aggodalmát a rendkívüli hidegben éjszakázó miatt. A megadott címre a település körzeti orvosa is megérkezett, aki a férfinek felajánlotta, hogy töltse az éjszakát nála a ház fűtött alagsorában. Mindaddig tud neki szállást biztosítani, míg az időjárás jelentősen meg nem változik.

Ugyancsak vasárnap este kapta a csornai kapitányság ügyelete a bejelentést, hogy Csornán, az Erzsébet Királyné utcában egy hajléktalan fekszik az út szélén. A 37 éves férfi orvosi ellátásra nem szorult, a rendőröknek elmondta hogy hajléktalan, s átutazóban tartózkodik Csornán. Továbbutazásra jelenleg nincs lehetősége. A járőrök a férfit a Polgári Védelem részére átadták, s a város melegedő helyiségen helyezték el.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com