Nyugat-Dunántúl

Győr, 2012. február 12., vasárnap (MTI) – Egy hiányos öltözetben didergő hajléktalant találtak a rendőrök vasárnap Győrött, az Ipar utcai felüljáró alatt. A férfit kórházba szállították. Az éjszaka pedig részeg embereket mentettek meg a kihűléstől Sopronban és Csornán - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Egy nő jelezte a rendőrségnek, hogy alsónadrágban ácsorgó férfit látott a győri felüljáró alatt – mondta el Kálmán Gabriella sajtóreferens.

A járőrök a helyszínen rábukkantak a hajléktalanra, akinek erősen lehűlt a teste, ezért kórházba szállították.

A sajtóreferens beszámolt arról is, hogy a szombat este több, közterületen fekvő, alkoholtól bódult állapotú férfit helyeztek biztonságba a járőrök Sopronban és Csornán.

Sopronban egy 36 éves ikerpár feküdt a Szent Mihály utca járdáján. Annyira el voltak kábulva, hogy nem tudták megadni adataikat, sőt lábra állításuk is csak nagy nehézségek árán sikerült. A mentők kórházba szállították őket.

Otthonába szállították, s átadták családjának a rendőrök azt a 36 éves csornai férfit, aki erősen ittas állapotban a helyi autóbusz pályaudvar egyik padján aludt el szombat éjszaka, mit sem törődve a kemény hideggel.

- MTI -

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Videók

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com