Nyugat-Dunántúl

Két éve néztünk körül az Árkádia melletti használaton kívüli piacon. A helyzet csak rosszabb lett. 

Akár horrorfilmet is lehetne forgatni itt - írtuk bő két éve az Árkádia és a Csónakázótó között, egykor szép reményekkel épült piacról. A piacot még a tomboló osztrák bevásárlóturizmus idején építették, a gyors és szép haszonra számítva.

Az osztrák bevásárlók és a haszon elmaradt, az üresen álló piacot meg szépen kikezdte az enyészet. Előző cikkünk megírása előtt megkerestük a városházát, tudakolván, kinek lenne a feladata a rendbetétel.

Kiderült, a piac egy cég tulajdonában van, az önkormányzat annyit tehet, hogy a tulajdonos figyelmét felhívja kötelességére, arra, hogy a területért ős a felelős. Akár megtörtént a figyelmeztetés, akár nem, a piac területe még rosszabb helyzetben van.

Fotóink tanúsága szerint már hajléktalanok is tábort vertek itt, és egyre több a szemét. Szóval, az elmúlt bő két alatt csak rosszabb lett minden. Mi megint szólunk.


Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com