Nyugat-Dunántúl

Két éve néztünk körül az Árkádia melletti használaton kívüli piacon. A helyzet csak rosszabb lett. 

Akár horrorfilmet is lehetne forgatni itt - írtuk bő két éve az Árkádia és a Csónakázótó között, egykor szép reményekkel épült piacról. A piacot még a tomboló osztrák bevásárlóturizmus idején építették, a gyors és szép haszonra számítva.

Az osztrák bevásárlók és a haszon elmaradt, az üresen álló piacot meg szépen kikezdte az enyészet. Előző cikkünk megírása előtt megkerestük a városházát, tudakolván, kinek lenne a feladata a rendbetétel.

Kiderült, a piac egy cég tulajdonában van, az önkormányzat annyit tehet, hogy a tulajdonos figyelmét felhívja kötelességére, arra, hogy a területért ős a felelős. Akár megtörtént a figyelmeztetés, akár nem, a piac területe még rosszabb helyzetben van.

Fotóink tanúsága szerint már hajléktalanok is tábort vertek itt, és egyre több a szemét. Szóval, az elmúlt bő két alatt csak rosszabb lett minden. Mi megint szólunk.


You have no rights to post comments
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Műhelyek

No current events.

ÁLLÍTSUK MEG A BÁNTALMAZÁST!

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2017)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2017 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com